Saját gyártású pizzatáskákink minden körülmények között melegen tartják az ételeket! KATT IDE !

Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 495 9505

SIRHA 2022 AKCIÓ!

Kedves partnereink keresetek minket a SIRHA 2022 kiállításon !

J18 as pavilon !

Minden szempontból nagy sikert hozott a csütörtökön véget ért Sirha Budapest szakkiállítás, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa eseményén három nap alatt több mint 20 ezer szakmai látogató fordult meg. Az immár második alkalommal a Sirha Budapesten rendezett Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjében pedig a magyar csapat második lett, és ezzel kvalifikálta magát a lyoni világdöntőre.  

Az ötödik alkalommal megrendezett Sirha Budapest mára vitathatatlanul a régió legnagyobb rendezvénye, amelyen a gasztronómia, az élelmiszer-, pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar képviselői több mint 30 ezer négyzetméteren mutatták be termékeiket, fejlesztéseiket, szolgáltatásaikat.

SIRHA BUDAPEST 2022

A Sirha Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2022. március 22. és 24. között az hatodik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!

Tekintse meg az innovációs termékverseny díjazottjait!

Rólunk mondták!

A 2022. évi Sirha Budapest képekben

forrás: hungexpo.hu