Saját gyártású pizzatáskákink minden körülmények között melegen tartják az ételeket! KATT IDE !

Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 495 9505

Higiéniai termékek

A vendéglátóiparban a higiéniai termékek kulcsfontosságúak a vendégek és a dolgozók egészségének megőrzése, valamint a tisztaság és a professzionális megjelenés fenntartása érdekében. Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakrabban használt higiéniai termékeket, mint a WC-papír és a kéztörlő, azok jellemzőit, típusait és előnyeit.

WC-papír

Jellemzők

 1. Anyag: Különböző minőségű papírból készül, a sima egy rétegűtől a puhább, több rétegű változatokig.
 2. Rétegek száma: Egy-, két- és háromrétegű változatok kaphatók, ahol a több réteg nagyobb kényelmet és puhaságot biztosít.
 3. Tekercs hossza: Különböző hosszúságú tekercsek érhetők el, a hagyományos háztartási mérettől a nagyobb, ipari méretű tekercsekig.
 4. Illatosítás: Egyes WC-papírok illatosítottak, hogy friss illatot biztosítsanak.
 5. Környezetbarát változatok: Újrahasznosított papírból készült vagy fenntartható forrásból származó termékek is elérhetők.

Típusok

 1. Hagyományos tekercsek: Szabványos méretű tekercsek, amelyek háztartási és kisebb vendéglátóipari egységek számára ideálisak.
 2. Nagy tekercsek (Jumbo): Nagyobb méretű tekercsek, amelyeket ipari adagolókhoz terveztek, ideálisak forgalmas helyeken.
 3. Diszpenzeres tekercsek: Különleges adagolókhoz illeszkedő tekercsek, amelyek megkönnyítik a használatot és csökkentik a pazarlást.

Előnyök

 1. Kényelem és puhaság: A több rétegű változatok nagyobb kényelmet biztosítanak a felhasználóknak.
 2. Költséghatékonyság: A nagy tekercsek és ipari adagolók csökkentik az újratöltés gyakoriságát és a pazarlást.
 3. Higiénia: A megfelelő adagolók használatával csökkenthető a közvetlen érintkezés és a fertőzések terjedése.
 4. Környezetbarát lehetőségek: Az újrahasznosított és fenntartható termékek hozzájárulnak a környezetvédelemhez.

Kéztörlők

Jellemzők

 1. Anyag: Puhább, erősebb papírból készülnek, amely jól szívja a nedvességet és tartós.
 2. Rétegek száma: Egy-, két- és háromrétegű változatok állnak rendelkezésre, ahol a több réteg nagyobb nedvszívó képességet és tartósságot biztosít.
 3. Méret: Különböző méretű lapok érhetők el, a kisebb, gazdaságos változatoktól a nagyobb, prémium termékekig.
 4. Adagolási mód: Különböző adagolókhoz igazodó formátumok, mint a hajtogatott lapok vagy tekercses kéztörlők.

Típusok

 1. Hajtogatott kéztörlők: Z- vagy C-hajtogatott kéztörlők, amelyek laposan egymásra hajtogatva tárolódnak az adagolóban.
 2. Tekercses kéztörlők: Nagyobb forgalmú helyekre tervezett kéztörlők, amelyek tekercsben érkeznek és adagolóval használhatók.
 3. Autocut kéztörlők: Automata adagolókhoz tervezett kéztörlők, amelyek egyesével vághatók, csökkentve a pazarlást és növelve a higiéniát.

Előnyök

 1. Hatékony szárítás: A magas nedvszívó képesség gyors és hatékony kézszárítást biztosít.
 2. Higiénikus: Az adagolók használatával csökkenthető a közvetlen érintkezés és a baktériumok terjedése.
 3. Költséghatékony: A hajtogatott és tekercses kéztörlők gazdaságos megoldást jelentenek, különösen nagy forgalmú helyeken.
 4. Környezetbarát lehetőségek: Újrahasznosított anyagokból készült kéztörlők csökkentik a környezeti terhelést.

Általános előnyök a vendéglátásban

 1. Megfelelés a higiéniai előírásoknak: A megfelelő higiéniai termékek használata segít megfelelni az egészségügyi és biztonsági előírásoknak.
 2. Vendégelégedettség: A tiszta és jól felszerelt mosdók növelik a vendégek elégedettségét és pozitív benyomást keltenek.
 3. Hatékonyság: A nagy kapacitású adagolók csökkentik az újratöltés gyakoriságát, így időt és erőforrást takarítanak meg.
 4. Profi megjelenés: A rendezett és jól karbantartott higiéniai eszközök professzionális megjelenést biztosítanak a vendéglátóhely számára.

A megfelelő higiéniai termékek, mint a WC-papír és a kéztörlő, alapvető fontosságúak a vendéglátásban a tisztaság és a vendégek elégedettsége szempontjából. A különböző típusok és változatok lehetővé teszik, hogy minden vendéglátóegység megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat.