Saját gyártású pizzatáskákink minden körülmények között melegen tartják az ételeket! KATT IDE !

Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 495 9505

- MIKRÓZHATÓ TÁLAK

Mikrózható műanyag tálak ételkiszállításhoz

A mikrózható műanyag tálak rendkívül praktikusak az ételkiszállításban, mivel lehetővé teszik az ételek gyors és egyszerű újramelegítését. Az ilyen tálak különböző méretekben és formákban érhetők el, és általában polipropilén (PP) anyagból készülnek, amely hőálló és biztonságosan használható a mikrohullámú sütőben.

Előnyök

Hőállóság:

  • A mikrózható műanyag tálak ellenállnak a mikrohullámú sütő hőjének, ami lehetővé teszi az ételek közvetlen újramelegítését anélkül, hogy külön tányérra kellene átrakni őket.

Kényelmes használat:

  • Ezek a tálak ideálisak azoknak, akik gyorsan szeretnék újramelegíteni az ételt anélkül, hogy sok mosogatnivaló lenne. A szállított ételt a tálban tarthatják és abban melegíthetik meg.

Biztonság:

  • A mikrózható tálak BPA-mentes anyagból készülnek, ami biztonságossá teszi őket az ételek tárolására és melegítésére. Ezek a tálak nem bocsátanak ki káros vegyi anyagokat a mikrohullámú sütőben történő melegítés során.

Tartósság és újrahasználhatóság:

  • A tálak erősek és tartósak, ami lehetővé teszi többszöri használatukat. Ez gazdaságos és környezetbarát megoldást jelent.

18termék 118
18termék 118

Felhasználási területek

Ételkiszállítás:

  • Éttermek és ételfutárok számára ideálisak, mivel az ügyfelek közvetlenül a tálban melegíthetik meg az ételt, amit rendeltek. Ez különösen kényelmes olyan ételeknél, amelyek újramelegítést igényelnek, mint például levesek, főételek és egytálételek.

Munkahelyi ebéd:

  • Az emberek otthon elkészített ételeiket könnyen magukkal vihetik munkába ezekben a tálakban, majd a munkahelyi mikrohullámú sütőben gyorsan megmelegíthetik.