Saját gyártású pizzatáskákink minden körülmények között melegen tartják az ételeket! KATT IDE !

Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 495 9505

BEMUTATKOZÁS

Bemutatkozás: Bluepack Hungary Kft.

Üdvözöljük a Bluepack Hungary Kft. oldalán!

A Bluepack Hungary Kft. egy dinamikusan fejlődő, innovatív cég, amely csomagolástechnikai megoldásokat kínál az élelmiszeripar számára. Célunk, hogy partnereink igényeit a legmagasabb színvonalon elégítsük ki, miközben a környezetvédelem és fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket is szem előtt tartjuk.

Szolgáltatásaink

1. Ételkiszállító dobozok és csomagolóanyagok: Széles választékot kínálunk ételkiszállító dobozokból, beleértve a habdobozokat, műanyag tálakat, és menüboxokat is. Termékeink között megtalálhatók a mikrózható és újrahasznosítható opciók is, amelyek biztosítják az ételek biztonságos és higiénikus szállítását.

2. Egyedi csomagolási megoldások: Egyedi igényekre szabott csomagolási megoldásokat nyújtunk, amelyek segítenek partnereinknek megkülönböztetni magukat a piacon. Legyen szó logózott dobozokról, speciális méretű vagy kialakítású csomagolásról, mi mindenben partnereink rendelkezésére állunk.

3. Környezetbarát csomagolások: Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett, ezért kínálatunkban megtalálhatók a biológiailag lebomló, komposztálható és újrahasznosítható csomagolási termékek is. Célunk, hogy segítsünk csökkenteni az ökológiai lábnyomot és támogassuk a fenntartható fejlődést.

Miért válassza a Bluepack Hungary Kft.-t?

  • Magas minőség: Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek megfelelnek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak.
  • Innováció: Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy mindig a legmodernebb technológiákat és megoldásokat kínáljuk.
  • Ügyfélközpontúság: Fontos számunkra partnereink elégedettsége, ezért rugalmas és személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk.
  • Környezetvédelem: Aktívan dolgozunk azon, hogy csökkentsük a környezeti terhelést és támogassuk a fenntarthatóságot.

Kapcsolat

Ha többet szeretne megtudni rólunk, vagy érdeklődik termékeink és szolgáltatásaink iránt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

  • Telefon: +36 20 495-9505
  • Email: csomagolasok@gmail.com
  • Cím: 1028 Budapest, Patakhegyi út 83-85.