Saját gyártású pizzatáskákink minden körülmények között melegen tartják az ételeket! KATT IDE !

Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 495 9505

- 32 es pizzatáska

A 32 cm-es futártáska, más néven pizzatáska, egy speciálisan a pizzák szállítására tervezett táska, amely biztosítja az ételek megfelelő hőmérsékleten tartását és sérülésmentes szállítását. Az alábbiakban részletesen bemutatom a 32 cm-es futártáska jellemzőit, felhasználási módjait és előnyeit:

Jellemzők

  1. Méret: A 32 cm-es futártáska kifejezetten 32 cm átmérőjű pizzadobozok szállítására készült. Általában több pizza tárolására is alkalmas, attól függően, hogy milyen magas a táska.
  2. Anyag: Tartós, hőszigetelt anyagokból készül, mint például poliészter vagy nejlon, melyek belső rétege alumínium fóliával vagy más hővisszaverő anyaggal van bélelve, hogy megőrizze a hőt.
  3. Hőszigetelés: Az erős hőszigetelés biztosítja, hogy a pizzák melegen érkezzenek meg a célállomásra. Egyes modellek extra szigetelést is tartalmaznak a jobb hőtartás érdekében.
  4. Fedél: Cipzáros vagy tépőzáras fedéllel rendelkezik, amely könnyen nyitható és zárható, ugyanakkor biztosítja, hogy a hő ne szökjön ki.
  5. Fogantyúk: Erős, párnázott fogantyúkkal van ellátva, amelyek megkönnyítik a táska szállítását és emelését.
  6. Szellőzés: Egyes modellek szellőzőnyílásokkal vannak ellátva, hogy megelőzzék a páralecsapódást és a pizzák átnedvesedését.
  7. Tisztíthatóság: Könnyen tisztítható anyagokból készül, ami fontos a higiénia fenntartása érdekében.

10termék 110
10termék 110